Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g quinoa, rinsed and well drained
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 25 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 100 g leeks, cut in rounds (1 cm)
- 100 g carrots, peeled, diced (1 cm)
- 100 g white cabbage, cut in thin strips (1 cm)
- 6 cherry tomatoes, halved
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 750 g boiling water
- 150 g tinned kidney beans, rinsed, drained
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 761 kJ / 182 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Karbonhidrat
- 22.5 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garlic and White Bean Stew
50min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Hearty Soya Bean Soup
50min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Sweet Potato Curry
30min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min