Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g quinoa, rinsed and well drained
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 25 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 100 g leeks, cut in rounds (1 cm)
- 100 g carrots, peeled, diced (1 cm)
- 100 g white cabbage, cut in thin strips (1 cm)
- 6 cherry tomatoes, halved
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 750 g boiling water
- 150 g tinned kidney beans, rinsed, drained
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 761 kJ / 182 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Karbonhidrat
- 22.5 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Chickpea Soup with Spinach
40min
Vegetable Stroganoff
30min
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Danish Split Pea Soup
1h
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 Min
Red Lentil Soup
40min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min