Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 40 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp tomato purée
- 1 Tbsp pickled capers
- 5 tinned anchovy fillets
-
2
pinches dried oregano
veya 2 Tbsp fresh oregano, leaves only, finely chopped - 100 g Kalamata olives, pitted
-
400
g tinned chopped tomatoes
veya 400 g tomatoes, fresh, chopped - 850 g water
- 500 g dried spaghetti, broken into halves
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 5 g fresh parsley leaves, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2000 kJ / 476 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Karbonhidrat
- 64.2 g
- Yağ
- 15.75 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2 Std. 15 Min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1 Std. 35 Min
Orange Sorbet with Sparkling Wine
8h
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min
Puttanesca Penne
50 Min
Pasta alla Norma
50 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Spaghetti alla Puttanesca
35min