Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 whole kampung chicken (1.2-1.4 kg)
- 3 tbsp salt
- ½ tbsp sand ginger powder (cekur)
- 2 slices dang gui (Chinese angelica root)
- 2 - 3 slices chuan xiong (Sichuan lovage)
- 30 g fresh ginger, cut in thin slices
- 4 sprigs spring onions, cut in 5 cm length
- 130 g shallots
- 20 g sesame oil
- 50 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 tsp sesame seeds, toasted, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1858 kJ / 444 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Rice Wine Chicken
30min
Yam Rice
45min
Chai Buey
1h 45min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10 min.
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50 min.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3u. 15min
Vinegar Pork Knuckle
3u. 15min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.