Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, squeezed
- 4 tsp sugar
- 1 tsp salt
- ½ tsp cornflour (starch)
- 30 g cooking oil
- 1 cm fresh ginger, cut in slices
- 500 g Chinese cabbage, cut in chunks (5 cm)
- 120 g carrots, cut in thin slices
- 3 Chinese red dates, pitted
- 10 g dried black fungus, soaked to soften, stems removed, cut in pieces
- 20 tofu puffs, cut in halves
-
1
tbsp oyster sauce
veya 1 tbsp abalone sauce - 1 tbsp light soy sauce
- 40 g red fermented bean curd (nam yee), with gravy
- 50 g sweet peas
-
50
g dried bean curd sheet, soaked to soften
veya 100 g wet bean curd sheets (dau ken) - 1 pinch dried black moss, soaked to soften, drained (isteğe bağlı)
- 30 g mung bean vermicelli (dongfen), soaked to soften, drained
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1271 kJ / 316 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 872 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yam Rice
45min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Mapo tofu
15 Min
Pineapple Tarts
1h 30min
Hakka Yam Abacus
20 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Salted Chicken
5h 10min
Sesame Crème
10 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min