Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g cold water
- 20 g spring onions, chopped
- 10 g fresh ginger, sliced
- 300 g prawn flesh, cold
- 30 g egg white, cold
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g tapioca starch
- 1 tsp salt, adjust to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Complete recipe
- Kalori
- 1657 kJ / 396 kcal
- Protein
- 58 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 4877 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1u. 5min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
Salted Chicken
5u. 10min
White Radish Pork Rib Soup
3u.