Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 whole kampung chicken (800 g)
- 10 g salt
- 1100 g water
- 60 g Thai glutinous rice, soaked for 4 hours and drained
- 2 Chinese red dates, pitted
- 1 fresh Korean ginseng root (approx. 10 g)
- 6 garlic cloves
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp black pepper powder
- 1 tsp dark sesame oil (roasted)
- 50 g Korean ginseng wine (isteğe bağlı)
- 5 sprigs spring onions, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4523 kJ / 1081 kcal
- Protein
- 105 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 50 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Yu Sang
1 Std.
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Yam Rice
45 Min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Mapo tofu
15 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.