Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 whole kampung chicken (800 g)
- 10 g salt
- 1100 g water
- 60 g Thai glutinous rice, soaked for 4 hours and drained
- 2 Chinese red dates, pitted
- 1 fresh Korean ginseng root (approx. 10 g)
- 6 garlic cloves
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp black pepper powder
- 1 tsp dark sesame oil (roasted)
- 50 g Korean ginseng wine (isteğe bağlı)
- 5 sprigs spring onions, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4523 kJ / 1081 kcal
- Protein
- 105 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 50 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salted Fish Pork Belly
30 min
Yam Rice
45 min
Long Bean Rice
1h 10 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Sesame Crème
10min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Shallot Oil
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.