![Korean Ginseng Chicken Korean Ginseng Chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c3964230-70b9-4d1f-9907-e7f19f67a52f/Derivates/6badada3-92a4-4bec-acf7-31a6457fb964.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 whole kampung chicken (800 g)
- 10 g salt
- 1100 g water
- 60 g Thai glutinous rice, soaked for 4 hours and drained
- 2 Chinese red dates, pitted
- 1 fresh Korean ginseng root (approx. 10 g)
- 6 garlic cloves
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp black pepper powder
- 1 tsp dark sesame oil (roasted)
- 50 g Korean ginseng wine (isteğe bağlı)
- 5 sprigs spring onions, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4523 kJ / 1081 kcal
- Protein
- 105 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 50 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 Std.
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Pork Balls
20 Min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Braised pork belly
55 Min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min