![Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice) Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/29B2DA56-4321-4D8D-A390-CB90A9D30941/Derivates/71fbd1c1-a512-4448-99ba-41e8a20f7b0d.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2250 g water
- 1 waxed duck thigh, rinsed
- 350 g waxed pork belly
- 40 g premium soy sauce
- 40 g first draw soy sauce
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
-
1
tsp lump sugar (isteğe bağlı)
veya 1 tsp raw sugar (isteğe bağlı) - 300 g basmati rice, rinsed
- 100 g Chinese sausages (approx. 2 sausages), blanched
- 100 g Chinese liver sausages (approx. 2 sausages)
- 150 g French beans, cut in 6 cm length
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2044 kJ / 489 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Yam Rice
45min
Salted Fish Pork Belly
30min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Rice Wine Chicken
30min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 Std.
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min