Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g dried fish maw, soaked overnight to soften, rinsed, cut into pieces (3 cm)
- 20 g yu zhu (Solomon's seal rhizome)
- 20 g sand ginseng (sha shen)
- 20 g dried lily bulb slices
- 20 g sea coconut, cut in slices
- 30 g dried snow fungus, soaked to soften, cut in small pieces
- 10 pieces Chinese red dates, pitted
- 1000 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 282.5 kJ / 67.5 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 7.6 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Hakka Yam Abacus
20min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Salted Chicken
5h 10min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.