Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g water
- 30 g chicken stock powder, homemade or store-bought
- 300 g chicken fillets, cut in thin strips
- 20 g dried black fungus, soaked to soften, stems removed, cut in thin strips
- 30 g dried scallops, soaked to soften, smashed to shred
- 4 dried shiitake mushrooms, rinsed, soaked to soften, stems removed, cut in thin strips
-
4
tbsp cornflour (starch)
veya 4 tbsp water chestnut flour - 80 g glass noodles, soaked to soften, cut in 3 cm strips
- 20 g light soy sauce
- 10 g dark soy sauce
- 2 pinches white pepper powder
- 2 eggs, lightly beaten
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (isteğe bağlı)
- 1 - 2 tsp toasted sesame oil
- 1 - 2 tbsp black vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 539 kJ / 129 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 127 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken porridge with century egg
30 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Lemon Chicken
25 Min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Oil-free honey chicken wings
50 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Tomato-egg soup
20 Min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 Min