Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g dried shiitake mushrooms, rinsed
- 60 g dried bean curd sticks, rinsed
- 500 g pork spare ribs, cut in pieces (4 cm)
- 1800 g water, plus some extra for soaking mushrooms
- 30 g Chinese red dates, pitted, rinsed
- 20 g dried longans, rinsed (isteğe bağlı)
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 ½ tsp salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 870 kJ / 208 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 642 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1u. 50min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Yam Rice
45min
Rice Wine Chicken
30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3u.