Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g silken tofu
- 60 g fresh prawn flesh, pat-dried with kitchen towel
- 50 g minced pork
- ¼ tsp salt
- 2 pieces water chestnuts, cut in cubes
- 10 g egg white
- 1 tsp tapioca starch
- 600 g water
- 1 tbsp cooking oil
- 1 tsp cornflour (starch)
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tsp light soy sauce
- ½ tsp sugar
- ¼ tsp dark soy sauce
- 50 g chicken broth
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1149 kJ / 274 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 15.8 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Yam Rice
45min
Tomato-egg soup
20min
White Radish Pork Rib Soup
3h