Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 fresh whole sardines, cleaned inside and out and deboned (see Tips)
- 1 lemon, cut into 8 slices and each slice cut into halves
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 200 g vine-ripened cherry tomatoes
- 180 g couscous, rinsed and drained
- 180 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tbsp oil
- 330 g boiling water
- 1 tsp raw sugar
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 100 g pitted black olives, cut into halves
- 30 g caper berries
- 400 g canned crushed tomatoes
- 130 g water
- mixed leaf salad, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2050 kJ / 488 kcal
- Protein
- 37.4 g
- Karbonhidrat
- 42.9 g
- Yağ
- 16.8 g
- Doymuş Yağ
- 16.7 g
- Lif
- 7.4 g
- Sodyum
- 2523.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Sardines in parcels with green bean salad
Değerlendirme yok
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Değerlendirme yok
Layered lamb curry
1h
Asparagus and pea omelette
20 Min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 10 min
Steamed fish with green mash
50 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40min