Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 fresh whole sardines, cleaned inside and out and deboned (see Tips)
- 1 lemon, cut into 8 slices and each slice cut into halves
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 200 g vine-ripened cherry tomatoes
- 180 g couscous, rinsed and drained
- 180 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tbsp oil
- 330 g boiling water
- 1 tsp raw sugar
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 100 g pitted black olives, cut into halves
- 30 g caper berries
- 400 g canned crushed tomatoes
- 130 g water
- mixed leaf salad, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2050 kJ / 488 kcal
- Protein
- 37.4 g
- Karbonhidrat
- 42.9 g
- Yağ
- 16.8 g
- Doymuş Yağ
- 16.7 g
- Lif
- 7.4 g
- Sodyum
- 2523.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Charred leek gulai sayur
Değerlendirme yok
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Roasted eggplant
1 Std. 35 Min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Sardines in parcels with green bean salad
Değerlendirme yok
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Değerlendirme yok
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min
Sweet potato and grain salad
1h 30 min
Miso soup
30 min