![Spiced fennel and silverbeet with fried eggs Spiced fennel and silverbeet with fried eggs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0685CAA3-AB20-4978-9389-29F42B2925B7/Derivates/0E7F0076-B9BA-4F54-B2B7-46AF0B230867.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g fresh silverbeet (approx. 1 bunch), stalks removed, leaves cut into strips (2-3 cm)
- 200 g fennel bulb, trimmed and cut into thin slices (1-2 mm)
- 4 spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tsp sumac
- 2 star anise
- 1 tbsp soy sauce
- 2 tbsp avocado oil
- 500 g water
- 250 g vine-ripened cherry tomatoes
- 1 tbsp pumpkin seeds, to serve (optional)
- 1 tbsp sunflower seeds, to serve (optional)
- 4 eggs, fried, to serve
- ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 980 kJ / 233.3 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Karbonhidrat
- 5.1 g
- Yağ
- 18.5 g
- Doymuş Yağ
- 4.1 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 575.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buckwheat and mushroom quiche
29 Std. 20 Min
Fresh fennel salad
10 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Revithia (chickpea soup)
24 Std. 40 Min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Tuscan bean soup
30min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30min
Chickpea ratatouille (gut health)
1j
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Mushroom bolognaise
45min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Warm cabbage dish
15 min