Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Porcini mushroom filling
- 30 g dried porcini mushrooms
- 250 g water
- 80 g brown onion, cut into quarters
- 2 tsp oil
- 30 g breadcrumbs
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tsp lemon juice
Dumplings
- 140 - 160 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tbsp olive oil
- 70 g lukewarm water
Borscht
- 600 - 700 g raw beetroot, peeled and cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 5 dried porcini mushrooms, cut into slices
- 1400 g water, plus extra for boiling
- 2 tsp sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tbsp raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 5 allspice berries
- 2 - 3 tbsp white vinegar, to taste
- 2 tbsp dried marjoram
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 804.9 kJ / 191.6 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Karbonhidrat
- 30.2 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 6.2 g
- Sodyum
- 701.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Sauerkraut soup
50min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 min
Asian-style fish fillets
30min
Crêpes
1h 15 min
Mint lemonade
5 min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1h 40min
Ukrainian borscht
35 Min
Moroccan sweet pastry (Briouats)
35 Min
Potted baby vegetables
6 Std. 15 Min
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30min