Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Porcini mushroom filling
- 30 g dried porcini mushrooms
- 250 g water
- 80 g brown onion, cut into quarters
- 2 tsp oil
- 30 g breadcrumbs
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tsp lemon juice
Dumplings
- 140 - 160 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tbsp olive oil
- 70 g lukewarm water
Borscht
- 600 - 700 g raw beetroot, peeled and cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 5 dried porcini mushrooms, cut into slices
- 1400 g water, plus extra for boiling
- 2 tsp sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tbsp raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 5 allspice berries
- 2 - 3 tbsp white vinegar, to taste
- 2 tbsp dried marjoram
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 804.9 kJ / 191.6 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Karbonhidrat
- 30.2 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 6.2 g
- Sodyum
- 701.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1u.
Black-eyed bean stew with baby squid
5 Std. 15 Min
Turrón
Değerlendirme yok
Peas and jamon
40min
Obatzter (cheese spread)
10 Min
Spaetzle
35min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2h 20min
Sauerkraut salad
10 Min
Sauerkraut soup
50min
Rote Grutze (red fruit pudding)
2h 20min
Ukrainian borscht
35min