![Borscht with Polish dumplings Borscht with Polish dumplings](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AAFE595E-F0E0-441E-9B0D-03CE5BCC7AE2/Derivates/EE18DB11-8CB1-4F4F-A33D-6424F938C57A.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Porcini mushroom filling
- 30 g dried porcini mushrooms
- 250 g water
- 80 g brown onion, cut into quarters
- 2 tsp oil
- 30 g breadcrumbs
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tsp lemon juice
Dumplings
- 140 - 160 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tbsp olive oil
- 70 g lukewarm water
Borscht
- 600 - 700 g raw beetroot, peeled and cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 5 dried porcini mushrooms, cut into slices
- 1400 g water, plus extra for boiling
- 2 tsp sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tbsp raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 5 allspice berries
- 2 - 3 tbsp white vinegar, to taste
- 2 tbsp dried marjoram
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 804.9 kJ / 191.6 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Karbonhidrat
- 30.2 g
- Yağ
- 4.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 6.2 g
- Sodyum
- 701.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Semolina custard
20 min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Plum Clafoutis (TM5)
1j 15 menit
Za'atar pesto
5 min
Beetroot smoothie
10min
Greek Easter Bread (Tsoureki)
2h 20min
Avo and egg spread
35 min
Eggplant with burghul
55 min
Karpatka
10 Std.
Green garden juice
5 min
Pear mulled wine
30 min
Ukrainian borscht
35 min