Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g dried brown lentils (see Tips)
- 550 g water, plus extra for soaking
- 200 g bacon, cut into pieces
- ½ leek, white part only, cut into pieces
- 170 g carrot, cut into pieces
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 tbsp white vinegar
- 240 g chorizo, cut into slices (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1408.6 kJ / 335.4 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Karbonhidrat
- 28.2 g
- Yağ
- 11.1 g
- Doymuş Yağ
- 3.8 g
- Lif
- 8.3 g
- Sodyum
- 1083 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Tuscan bean soup
30 min
Mushroom risotto
30 min
Ratatouille
40 min
Revithia (chickpea soup)
24h 40min
Chorizo and bean winter warmer
1h 30min
Hungarian goulash
1h 30min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Chicken cacciatore
50 min