![Seafood en papillote with saffron potatoes Seafood en papillote with saffron potatoes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9C8DCA2A-9199-4F49-92BD-CA522C364AA2/Derivates/D5DB66C4-A9AB-46ED-9814-F51FD2055D6D.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 500 g water
- 1 ½ tsp salt
- 300 g new baby potatoes, peeled and cut into halves (approx. 8)
- 2 pinches saffron
- 4 firm white fish fillets (see Tips)
- 40 g unsalted butter, cut into pieces
- 20 g vermouth (see Tips)
- 20 g pouring (whipping) cream
- 50 - 80 g frozen peas, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 20 fresh mussels, debearded and cleaned (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1315.5 kJ / 313.2 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Karbonhidrat
- 11.5 g
- Yağ
- 12.8 g
- Doymuş Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 703.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30min
Quick prawn stir-fry
20 Min
Sardines with tomato couscous
55 min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min