Uyumlu sürümler
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roasted Cauliflower
- 1 cauliflower (approx. 650-700 g), cut in small florets
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground nutmeg
- 1 pinch fine sea salt, plus 1 tsp for cooking pasta
- 1 pinch ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 50 g blanched hazelnuts
- 1200 g water, for cooking pasta
- 300 g dried pasta, orecchiette shape
Brown Butter Sauce
- 150 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt
- 150 g double cream
- 1 tsp garlic powder
- 1 pinch ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2711 kJ / 652 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 46 g
Alternatif tarifler
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 λεπτ.
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Lentil moussaka
2ωρ. 20 λεπτ.
Goat's Cheese Pie
1sa 10 dk
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1sa 15 dk
Lentil Moussaka
3h 30min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Courgette and Feta Risotto
30min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 λεπτ.