Uyumlu sürümler
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roasted Cauliflower
- 1 cauliflower (approx. 650-700 g), cut in small florets
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground nutmeg
- 1 pinch fine sea salt, plus 1 tsp for cooking pasta
- 1 pinch ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 50 g blanched hazelnuts
- 1200 g water, for cooking pasta
- 300 g dried pasta, orecchiette shape
Brown Butter Sauce
- 150 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt
- 150 g double cream
- 1 tsp garlic powder
- 1 pinch ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2711 kJ / 652 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 46 g
Alternatif tarifler
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 Min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 Std. 25 Min
Mushroom Parmentier
1h 10 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Goat's Cheese Pie
1h 10 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min