Uyumlu sürümler
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roasted Cauliflower
- 1 cauliflower (approx. 650-700 g), cut in small florets
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground nutmeg
- 1 pinch fine sea salt, plus 1 tsp for cooking pasta
- 1 pinch ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 50 g blanched hazelnuts
- 1200 g water, for cooking pasta
- 300 g dried pasta, orecchiette shape
Brown Butter Sauce
- 150 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt
- 150 g double cream
- 1 tsp garlic powder
- 1 pinch ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2711 kJ / 652 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 46 g
Alternatif tarifler
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 Std. 20 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Middle Eastern Aubergine Pies
2h
Baked Spinach and Cheese Strata
9h 45min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25 Min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.