Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
TM6 TM5

Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola

4.4 ( 43 değerlendirme )

Malzemeler

Roasted Cauliflower

  • 1 cauliflower (approx. 650-700 g), cut in small florets
  • 2 sprigs fresh thyme leaves only
  • ½ tsp ground nutmeg
  • 1 pinch fine sea salt plus 1 tsp for cooking pasta
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 Tbsp olive oil
  • 100 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    veya vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm)
  • 50 g blanched hazelnuts
  • 1200 g water for cooking pasta
  • 300 g dried pasta orecchiette shape

Brown Butter Sauce

  • 150 g unsalted butter diced
  • 1 tsp fine sea salt
  • 150 g double cream
  • 1 tsp garlic powder
  • 1 pinch ground black pepper

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
652 kcal / 2711 kJ
Protein
16.7 g
Yağ
46 g
Karbonhidrat
41 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler