
Uyumlu sürümler
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roasted Cauliflower
- 1 cauliflower (approx. 650-700 g), cut in small florets
- 2 sprigs fresh thyme leaves only
- ½ tsp ground nutmeg
- 1 pinch fine sea salt plus 1 tsp for cooking pasta
- 1 pinch ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil
-
100
g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
veya vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm) - 50 g blanched hazelnuts
- 1200 g water for cooking pasta
- 300 g dried pasta orecchiette shape
Brown Butter Sauce
- 150 g unsalted butter diced
- 1 tsp fine sea salt
- 150 g double cream
- 1 tsp garlic powder
- 1 pinch ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 652 kcal / 2711 kJ
- Protein
- 16.7 g
- Yağ
- 46 g
- Karbonhidrat
- 41 g