Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g beetroot, raw, peeled and cut in pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 140 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 130 g dry white wine
- 320 g risotto rice
- 700 g liquid vegetable stock, hot
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper or more to taste
- 15 g unsalted butter
- 150 g soft goat's cheese, cut in cubes (1 cm)
- 1 tsp fresh thyme leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2219 kJ / 530 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Karbonhidrat
- 73.4 g
- Yağ
- 19.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Risotto with Broccoli Rabe
30 min
Asparagus Risotto
45 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Beetroot risotto
35 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Fennel Risotto
35 min