Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto

Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto

4.5 81 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 portions

Malzemeler

  • beetroot raw, peeled and cut in pieces (3 cm)
    300 g
  • garlic clove
    1
  • onions quartered
    140 g
  • olive oil
    20 g
  • dry white wine
    130 g
  • risotto rice
    320 g
  • liquid vegetable stock hot
    700 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • freshly ground black pepper or more to taste
    ¼ tsp
  • unsalted butter
    15 g
  • soft goat's cheese cut in cubes (1 cm)
    150 g
  • fresh thyme leaves
    1 tsp

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 530 kcal / 2219 kJ
Protein 15.6 g
Yağ 19.3 g
Karbonhidrat 73.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...