
Cihazlar ve Aksesuarlar
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 portions
Malzemeler
-
beetroot raw, peeled and cut in pieces (3 cm)300 g
-
garlic clove1
-
onions quartered140 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine130 g
-
risotto rice320 g
-
liquid vegetable stock hot700 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
freshly ground black pepper or more to taste¼ tsp
-
unsalted butter15 g
-
soft goat's cheese cut in cubes (1 cm)150 g
-
fresh thyme leaves1 tsp
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
530 kcal /
2219 kJ
Protein
15.6 g
Yağ
19.3 g
Karbonhidrat
73.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Risotto
9 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda