![Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6fa4dde8-0fc6-4a50-81d2-84113f5ebe0e/Derivates/82874cfb-7fbd-4529-a52a-0c22e8103896.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mint Yoghurt
- 1 garlic clove
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 400 g Greek yoghurt
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
- 15 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- 50 g pomegranate seeds
Aubergine Paneer Rolls
-
30
g ghee
veya unsalted butter - 350 g aubergines, sliced lengthways (approx. 4 mm thick), approx. 10 slices
- 30 g fresh baby spinach, washed
- 150 g paneer cheese, cut in sticks (5 cm x 1.5 cm)
Red Lentils
- 150 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 1 red chilli, deseeded, halved
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground cardamom
- ½ tsp fine sea salt
-
40
g ghee
veya unsalted butter - 1 tsp mustard seeds
- 200 g dried red lentils, rinsed
- 350 g tinned chopped tomatoes
- 700 g water
-
1 ½
tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 30 g fresh baby spinach, washed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2456 kJ / 587 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 55.8 g
- Yağ
- 30.3 g
- Doymuş Yağ
- 15.8 g
- Lif
- 13.3 g
- Sodyum
- 0.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.