Uyumlu sürümler
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g hazelnuts
- 150 g dried apricots
- 300 g brown onion, cut into quarters
- 20 g garlic cloves
- 60 g olive oil, plus extra for drizzling
- ½ tsp salt
- 200 g couscous
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookook)
- 600 g water
- 200 g carrots, cut into slices (5 mm)
- 200 g zucchini, cut into slices (7-10 mm)
- 150 g red capsicum, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g frozen green peas
- 200 g feta cheese, cut into small cubes (5 mm)
- 2 tsp fresh flat-leaf parsley, chopped, for garnishing (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2607 kJ / 622 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 37 g
- Lif
- 12.4 g
Alternatif tarifler
Crunchy carrot salad
10 Min
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Freekeh and broad bean salad
2 Std. 30 Min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 Min
Colourful quinoa salad
40 λεπτ.
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Freekeh salad with pickled avocado
25 Std.
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 Min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Israeli couscous salad
1h
Quinoa salad with mango salsa
1h