Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Base
- 80 g buckwheat groats, soaked overnight
- 1 - 2 garlic cloves, to taste (see Tips)
- 70 g red onion
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 90 g carrot, cut into quarters
- 1 celery stalk, cut into quarters
- 50 g walnuts
- 1 tbsp ground coriander
- 1 tbsp Bragg's® liquid aminos (see Tips)
- 1 pinch sea salt
Filling
- 3 fresh portobello mushrooms, cut into slices
- 2 tbsp tamari
- 3 tbsp extra virgin olive oil
- 1 - 2 garlic cloves, to taste (see Tips)
- 100 g raw cashew nuts
- 80 g pine nuts
- 30 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 1 pinch sea salt
- 50 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g rocket, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1244.3 kJ / 296.3 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 12.8 g
- Yağ
- 22.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.6 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 531.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Savoury tofu quiche
1h 30min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Roasted eggplant
1sa 35 dk
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Gluten free Mediterranean bread
1sa 35 dk
Lentil and mint salad
3 Std. 55 Min
Eggplant with burghul
55 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Coriander pesto pizza
1h 30min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3 Std. 5 Min