Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Base
- 80 g buckwheat groats, soaked overnight
- 1 - 2 garlic cloves, to taste (see Tips)
- 70 g red onion
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 90 g carrot, cut into quarters
- 1 celery stalk, cut into quarters
- 50 g walnuts
- 1 tbsp ground coriander
- 1 tbsp Bragg's® liquid aminos (see Tips)
- 1 pinch sea salt
Filling
- 3 fresh portobello mushrooms, cut into slices
- 2 tbsp tamari
- 3 tbsp extra virgin olive oil
- 1 - 2 garlic cloves, to taste (see Tips)
- 100 g raw cashew nuts
- 80 g pine nuts
- 30 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 1 pinch sea salt
- 50 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g rocket, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1244.3 kJ / 296.3 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 12.8 g
- Yağ
- 22.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.6 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 531.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 Std. 15 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Mushroom ragu with polenta toast
1u. 40min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Raw pineapple and turmeric cake
5h 20min
Tofu chocolate ice cream
6 Std. 10 Min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 Std. 5 Min
Hommus dip
5 Min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, TM6)
15 Min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Beetroot, feta and spinach quiche
1u. 40min