Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Caribbean Stew
-
800
g lamb shoulder meat, boneless (see variation), cut in pieces (3-4 cm)
veya 800 g boneless stewing lamb, cut in pieces (3-4 cm) - 50 g freshly squeezed orange juice (1 orange)
- 20 g freshly squeezed lemon juice (½ lemon)
- 60 g Worcestershire sauce
- 3 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 180 g celery stalks, cut in pieces
- 2 - 4 sprigs fresh coriander
- 2 - 3 pinches dried oregano
-
2
fresh bay leaves
veya 1 dried bay leaf - 1 - 1 ½ tsp cayenne pepper
- 25 g vegetable oil
-
20
g raw cane sugar
veya 20 g brown sugar - 50 g tomato purée
- 1 ½ tsp salt
- 450 g water
Steamed Rice
- 160 g basmati rice
- 400 g water
- 4 pinches salt
-
4
tsp vegetable oil
veya 4 tsp butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2438 kJ / 581 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1h 10 min
Chicken, Wild Mushroom and Cider Pie
2j 30 menit
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 Std. 15 Min
Quick Lamb Dhansak
45 Min
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50min
Chicken and Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Hake and Prawn Burger
15min
Peking Chicken
45 Min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 Min