Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 160 g onions, quartered
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 3 garlic cloves
- 2 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp ground cardamom
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1000 g lamb shoulder meat, boneless, cubed (3-4 cm)
-
30
g ghee
veya olive oil - 60 g tomato purée
- 1 tsp garam masala
- 150 g plain yoghurt, plus extra for serving
- cooked rice, for serving
- fresh coriander leaves, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3304 kJ / 787 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 45 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef Korma
2h 25min
Beef Madras
1 godz. 30 min
Cape Malay Chicken Curry
1h
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1h 40min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Chicken Akhni
1 godz. 30 min
Lamb Rogan Josh
1 godz. 45 min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35 min.
Butter Chicken
50 min
Lamb Keema with Peas
1h
Kofta Curry
1 godz. 10 min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 Std. 30 Min