Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 20 g vegetable oil, plus 2 Tbsp
- 600 g braising steak, diced (2 cm)
- 2 Tbsp Madras curry powder
- 50 g tomato purée
- 300 g water, or enough to cover meat
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya ½ tsp meat stock paste, crumbled - 2 Tbsp lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 982.1 kJ / 234.7 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 14.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 298.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 Std. 30 Min
Prawn Bhuna
30 Min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1h 40min
Chicken Tikka Masala
45min
Chicken Jalfrezi
1h
Butter Chicken
50min
Pork Vindaloo
4 Std.
Chicken Saag
50min
Lamb Keema with Peas
1h
Madras Curry Powder
5min
Lamb Rogan Josh
1h 45min