Cihazlar ve Aksesuarlar
Beef Madras
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 30 dk
6 portions
Malzemeler
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
vegetable oil plus 2 Tbsp20 g
-
braising steak diced (2 cm)600 g
-
Madras curry powder2 Tbsp
-
tomato purée50 g
-
water or enough to cover meat300 g
-
½ tsp meat stock paste, crumbledbeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
lemon juice2 Tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
298.9 mg
Protein
22.5 g
Kalori
982.1 kJ /
234.7 kcal
Yağ
14.5 g
Lif
1.1 g
Doymuş Yağ
2.7 g
Karbonhidrat
4.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
A Taste of India
72 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Cheat Days
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6sa 30 dk
Chicken Garam Masala
50 dk
Quick Lamb Dhansak
45 dk
Chicken and Mushroom Balti
50 dk
Quick Lamb Dhansak
50 dk
Butter Chicken
50 dk
Pork Vindaloo
4sa
Kofta Curry
1sa 10 dk
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1sa 15 dk
Lamb Rogan Josh
1sa 45 dk
Chicken Jalfrezi
1sa
Cape Malay Chicken Curry
1sa