Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 800 g pork shoulder, boneless, diced (2 cm)
- 5 cardamom pods
- 5 cloves
- 4 fresh red chillies, halved
- 1 cinnamon stick
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp coriander seeds
- ½ tsp fenugreek seeds
- 30 g white wine vinegar
- 15 g red wine vinegar
- 1 Tbsp fine sea salt
- ½ tsp ground turmeric
Curry
- 30 g vegetable oil
- 200 g onions, quartered
- 5 garlic cloves
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 250 g ripe tomatoes, quartered
- 2 - 6 fresh bird's eye chillies, halved, to taste
- 1 tsp brown sugar
- 80 g water
- 5 g fresh coriander leaves, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1302 kJ / 311 kcal
- Protein
- 27.1 g
- Karbonhidrat
- 8.6 g
- Yağ
- 18.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min
Prawn Bhuna
30 Min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1h 40min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Jungli Laal Maas
5h
Lamb Keema with Peas
1 Std.
Madras Curry Powder
5min
Chicken 65 and green chutney
1 godz. 5 min
Kofta Curry
1h 10min
Chicken Akhni
1h 30 min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Beef Madras
1h 30 min