
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme leaves only
- 5 sage leaves, fresh
- 1 onion (approx. 150 g), halved
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g bacon cut in cubes (3 cm)
- 750 g lamb neck fillet cut in pieces
- ¼ tsp fine sea salt to taste
- ½ tsp ground black pepper plus extra to taste
- 2 carrots cut in slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks cut in slices (1-2 cm)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
-
2
Tbsp meat stock paste homemade (see tips)
veya 2 Tbsp vegetable stock paste, homemade (see tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 393 kcal / 2479 kJ
- Protein
- 44.3 g
- Yağ
- 42.5 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Lif
- 3.925 g