Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 5 sage leaves, fresh
- 1 onion (approx. 150 g), halved
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g bacon, cut in cubes (3 cm)
- 750 g lamb neck fillet, cut in pieces
- ¼ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 carrots, cut in slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks, cut in slices (1-2 cm)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
-
2
Tbsp meat stock paste, homemade (see tips)
veya 2 Tbsp vegetable stock paste, homemade (see tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2479 kJ / 393 kcal
- Protein
- 44.3 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 42.5 g
- Lif
- 3.925 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1ωρ. 50 λεπτ.
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1h 10min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 λεπτ.
Chicken chorizo and chickpea stew
40 λεπτ.
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 Std. 20 Min
Smoky Pork and Beans
3ωρ.
Chicken Étouffée
45min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min