Cihazlar ve Aksesuarlar
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
6 portions
Malzemeler
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
fresh long red chilli deseeded if preferred, cut into pieces1
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
celery stalk leaves included, cut into pieces1
-
canned borlotti beans (2 cans), drained and rinsed (approx. 500 g after draining)800 g
-
ripe tomatoes cut into halves2
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
water900 g
-
small dried pasta (e.g. ditali, macaroni)300 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
689.7 mg
Protein
15.2 g
Kalori
1618.1 kJ /
385.3 kcal
Yağ
12.3 g
Lif
6.7 g
Doymuş Yağ
3 g
Karbonhidrat
52.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
The Basic Cookbook
183 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Lentil hotpot
12sa 45 dk
Minestrone
40 dk
Beetroot soup with herb dumplings
1sa 10 dk
Penne and vegetables
35 dk
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 dk
Pasta salad with trout and vegetables
45 dk
Cauliflower and sweet potato lasagne
1sa 35 dk
Tomato and lentil dahl
35 dk
Omelette
30 dk
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1sa 25 dk
Classic mushroom risotto
30 dk
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 dk