
Cihazlar ve Aksesuarlar
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
6 portions
Malzemeler
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
fresh long red chilli deseeded if preferred, cut into pieces1
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
celery stalk leaves included, cut into pieces1
-
canned borlotti beans (2 cans), drained and rinsed (approx. 500 g after draining)800 g
-
ripe tomatoes cut into halves2
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
water900 g
-
small dried pasta (e.g. ditali, macaroni)300 g
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
385.3 kcal /
1618.1 kJ
Protein
15.2 g
Yağ
12.3 g
Karbonhidrat
52.5 g
Lif
6.7 g
Doymuş Yağ
3 g
Sodyum
689.7 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

The Basic Cookbook
183 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda