![Pasta e fagioli (Pasta and beans) Pasta e fagioli (Pasta and beans)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/24B0452D-E660-4626-91F0-D6250296A106/Derivates/999298B7-9B15-44DB-B49E-3CD41F076BC9.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 50 g olive oil
- 1 celery stalk, leaves included, cut into pieces
- 800 g canned borlotti beans (2 cans), drained and rinsed (approx. 500 g after draining)
- 2 ripe tomatoes, cut into halves
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 900 g water
- 300 g small dried pasta (e.g. ditali, macaroni)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1618.1 kJ / 385.3 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 52.5 g
- Yağ
- 12.3 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 6.7 g
- Sodyum
- 689.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 Min
Asparagus risotto
40 min
Mushroom risotto
30 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Minestrone
40 min
Pasta alla puttanesca
35 min
Penne and vegetables
35 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Tomato and lentil dahl
35 min