![Tomato and red lentil soup Tomato and red lentil soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/62EE8E86-89E5-460A-BDB2-A8E96EBFCA14/Derivates/3E26292F-1171-4AE5-BC69-73C092B7F01A.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g red lentils
- 5 whole black peppercorns
- 900 g ripe tomatoes, cut into halves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 75 g tomato paste
- 1 tsp white wine vinegar
- 1 - 1 ½ tsp raw sugar
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra chopped for garnishing
- 750 g water
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to serve
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 554.2 kJ / 131.8 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Karbonhidrat
- 17.2 g
- Yağ
- 2.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 1114.7 mg
Alternatif tarifler
Tuscan bean soup
40min
Carrot and coriander soup
30 dk
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Vegetable soup
35min
White zucchini and cannellini bean soup
25 dk
Vegetarian chilli
1h 5 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Indian spiced sweet potato soup
25 dk
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Cream of tomato soup
25 dk
Hearty seven vegetable soup
30 dk