
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Le Puy Linsen, getrocknet
- 150 g Radieschen halbiert
- 60 g Stangensellerie in Stücken
- 100 g Apfel, egal welche Sorte in Stücken
- 50 g Frühlingszwiebeln in Stücken
- 30 g scharfer Senf
- 20 g Honig
- 50 g Walnussöl
- 50 g Apfelessig
- 1 TL frischer Thymian Blättchen abgezupft, etwas mehr zur Dekoration
- 2 TL Kräutersalz
- 1 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen
- 1400 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 Msp. Kurkuma, gemahlen
- 1 EL Sesamöl etwas mehr zum Anbraten
- 2 Scheiben frischer Ingwer (ca. 5 mm), geschält
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 TL Wakame Algen, getrocknet (isteğe bağlı)
- 250 g Tofu, geräuchert
- 150 g Radicchio
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 423 kcal / 1770 kJ
- Protein
- 22 g
- Yağ
- 21 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Lif
- 8 g