Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 - 200 g Grünkohl, in Streifen (1 cm), siehe Tipp
- 45 g Walnüsse, halbiert
- 25 g Sesamsamen
- 50 g Granatapfelkerne
- 30 g Gojibeeren, getrocknet
- 60 g Orangensaft, frisch gepresst
- 60 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 40 g Tahin
- 15 g Honig
- 40 g Walnussöl
- 1240 g Wasser
- 2 TL Salz
-
½
TL weißer Pfeffer, gemahlen
veya ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen - 250 g Quinoa
- 4 Eier
- 240 g weiße, große Bohnen, aus der Dose
- 1 Salatgurke (ca. 300 g), geschält, in Scheiben (2 mm)
- 1 TL Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1975 kJ / 472 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 8.5 g
- Sodyum
- 476 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wintersalat
55min
Orientalischer Gemüse-Quinoasalat
1sa 20 dk
Quinoa mit Fisolen
30 min
Detox-Salat
10min
Grünes China-Gemüse
30 min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
50 min
Pilzragout mit Lauch und schwedischen Erdäpfeln (vegan)
55min
Grünkohltaboulé mit Süßkartoffelchips
40 min
Quinoasalat mit Miso-Ingwer-Dressing
1h 10 min
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5 Std. 20 Min
Quinoa Taboulé
40 min
Karibisches Karfiol-Curry mit Süßkartoffeln
40 min