Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
250
g Urid Linsen
veya 250 g Belugalinsen, müssen nicht eingeweicht werden -
50
g Kidneybohnen, getrocknet
veya 50 g Kidneybohnen, aus der Dose, müssen nicht eingeweicht werden - 800 g Wasser
- 140 g rote Zwiebeln halbiert
- 10 g Ingwer, frisch, in feinen Scheiben
- 1 Knoblauchzehe
-
2
EL Ghee
veya 2 EL Butter - 1 TL Koriander, ganz
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 2 - 3 EL Wasser
- 150 g Tomaten, in Stücken
- 1 - 2 TL Salz
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- ½ TL Chilipulver
- 1 EL Garam Masala
- 2 EL Butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1290 kJ / 308 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 9.1 g
- Sodyum
- 543 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dhal
40 min
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1h 10 min
Palak Paneer mit Reis
45 min
Lauwarmer Le Puy-Linsensalat mit Räuchertofu
1h 35min
Persisches Pilaw mit Masala-Joghurt
30 min
Korma Paste
1h 15 min
Gajar-Halwa
2sa
Rotes Linsen-Dal
1h
Korma-Gemüse-Curry
25 min
Karfiol-Erdäpfel-Curry (Aloo Ghobi)
50 min
Linsen Dal mit Bulgur
45 min
Belugalinsen-Lasagne
3h 35min