Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g peito de pato c/ pele (2 unid. aprox.)
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 200 g massa tipo noodles
- 1 c. chá de casca de laranja desidratada
- 10 g sementes de sésamo brancas
- 2 dentes de alho
- 200 g nabiça cortada em pedaços
- 1 c. chá de ervas aromáticas secas
- ½ malagueta cortada em rodelas
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
veya 1 cubo de caldo de carne - 1900 g água
-
Molho de peixe q.b. p/ servir
veya Molho de soja q.b. p/ servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 404 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 30 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tikka masala de frango com arroz de limão
4h 30min
Bebinca
1u.
Biryani de borrego
1u. 20min
Sopa de gyozas
Değerlendirme yok
Rolinhos de verão vegetarianos - TM6
Değerlendirme yok
Ceviche de robalo com leche de tigre
2h 15min
Kebab de frango com molho de limão e salada de cuscuz
30min
Ceviche de salmão
5h
Caril de amêijoas
30min
Sopa asiática com almôndegas de peru
30min
Mousse de manjericão
4h
Vichyssoise
40min