Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 320 g espargos verdes
- 50 g manteiga
- 400 g alho-francês cortado em rodelas
- 150 g batata cortada em pedaços
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
veya 1 cubo de caldo de legumes - Iogurte grego q.b. p/ guarnecer
- ½ limão, só a raspa p/ guarnecer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 545.4 kJ / 130.4 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 15.9 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 23.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Creme de couve-flor com pinhões
40min
Gaspacho
10min
Creme de cogumelos
20min
Sopa fria de pepino e ervas aromáticas
30 Min
Sopa fria de melão com presunto
10min
Creme de tomate com laranja e crocante de queijo
35min
Rolinhos de linguado, puré de aipo e espargos
45min
Vichyssoise de agrião
35min
Creme de espargos com parmesão
30 Min
Creme de couve-flor e manjericão
45min
Creme de couve-flor
45min
Creme de ervilhas e hortelã
35min