Cihazlar ve Aksesuarlar
Polenta with Ratatouille
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 20 dk
6 portions
Malzemeler
Grated Parmesan
-
vegetarian hard cheese, cut in piecesParmesan cheese cut in pieces50 g
Polenta
-
water700 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing20 g
-
polenta180 g
Ratatouille
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
olive oil25 g
-
peppers yellow or orange, cut in strips (5 mm)200 g
-
courgettes sliced (3 mm)200 g
-
aubergines diced (1.5 cm)250 g
-
tomatoes quartered300 g
-
sugar1 pinch
-
dried herbes de Provence1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cream cheese250 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
8.8 g
Kalori
1834 kJ /
438 kcal
Yağ
30.6 g
Karbonhidrat
31.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Green Eats
9 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mushroom Stroganoff
30min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Lentil Moussaka
2h 20min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Mushroom Parmentier
1h 10min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min