Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Everyday curry paste
- 30 g cumin seeds
- 2 - 3 dried bay leaves
- 30 g coriander seeds
- 1 tsp whole cloves
- 12 black cardamom pods
- ½ cinnamon quill
- ¼ tsp black peppercorns
- 2 tsp Kashmiri chilli powder
- 1 tbsp ground ginger
- 2 tsp ground turmeric
- 5 brown onions (700 g), cut into quarters
- 2 fresh long green chillies, trimmed and cut in halves (optional)
- 1 tbsp garlic paste (see Tips)
- 1 tbsp ginger paste (see Tips)
- 40 g ghee (see Tips)
- 40 g canola oil
- 30 fresh curry leaves
- 800 g canned whole tomatoes
- 1 tbsp brown sugar
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt
Rogani kumbh
- 15 sprigs fresh coriander, roots, stalks and leaves, plus extra leaves for garnishing (see Tips)
- 250 g vine-ripened tomatoes, cut into quarters
- 30 g vegetable oil
- 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
- 550 g button mushrooms, cut into halves (or quarters, if mushrooms are large)
- 1 ½ tsp garam masala (see Tips)
- ½ tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ tsp salt
- 2 tbsp natural yoghurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2059.8 kJ / 490.3 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Karbonhidrat
- 25.9 g
- Yağ
- 33.6 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 20.1 g
- Sodyum
- 1954.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sabji (vegetable) curry
30 Min
Rajma (kidney bean curry)
45 Min
Paneer makhani
45 Min
Sambhar
1 Std. 30 Min
Tarka dal
30 Min
Bombay aloo
40 Min
Chhole (chickpea curry)
35 Min
Chilli paneer
30 Min
Gobi masala
30 Min
Palak paneer
1 godz. 15 min
Ala hodi (Potato curry)
40 Min
Baingan ka bharta
1 Std. 20 Min