Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g brown onion, cut into 8 wedges (see Tips)
- 2 raw beetroots, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 8 Dutch carrots, trimmed
- 2 parsnips, trimmed and cut into slices (3 cm)
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp dried thyme
- salt, to season
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g crème fraîche
- 20 g lemon juice
- 50 g horseradish cream
- 1000 g hot water
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g polenta (fine)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2152.4 kJ / 512.5 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 47.7 g
- Yağ
- 30.6 g
- Doymuş Yağ
- 13.2 g
- Lif
- 7.6 g
- Sodyum
- 440.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinach dumplings with tomato ragout
1 Std.
Mushroom stroganoff
20 min
Pasta alla puttanesca
35min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Melanzane parmigiana
2sa 5 dk
Pasta primavera
1 Std.
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 Std.
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 Std. 35 Min
Eggplant cannelloni
1 Std. 35 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Ravioli with zucchini sauce
35min
Summer tomato and gin pasta sauce
35min