![Roasted vegetables with horseradish cream Roasted vegetables with horseradish cream](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A3496439-B602-4BB3-8C8C-2D9AB37E70A7/Derivates/2C3E8D8F-EA3B-4FC3-8512-5830CBF31DA1.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g brown onion, cut into 8 wedges (see Tips)
- 2 raw beetroots, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 8 Dutch carrots, trimmed
- 2 parsnips, trimmed and cut into slices (3 cm)
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp dried thyme
- salt, to season
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g crème fraîche
- 20 g lemon juice
- 50 g horseradish cream
- 1000 g hot water
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g polenta (fine)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2152.4 kJ / 512.5 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 47.7 g
- Yağ
- 30.6 g
- Doymuş Yağ
- 13.2 g
- Lif
- 7.6 g
- Sodyum
- 440.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Beetroot salad with raita dressing
35 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Fattoush with grilled haloumi
5h
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Mixed tomato and labne salad
24 Std. 20 Min
Israeli couscous salad
1 Std.
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min