Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g brown onion, cut into 8 wedges (see Tips)
- 2 raw beetroots, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 8 Dutch carrots, trimmed
- 2 parsnips, trimmed and cut into slices (3 cm)
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp dried thyme
- salt, to season
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g crème fraîche
- 20 g lemon juice
- 50 g horseradish cream
- 1000 g hot water
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g polenta (fine)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2152.4 kJ / 512.5 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 47.7 g
- Yağ
- 30.6 g
- Doymuş Yağ
- 13.2 g
- Lif
- 7.6 g
- Sodyum
- 440.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50 min
Chilli chutney quesadillas
1h
Cauliflower gratin
1h
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Mushroom stroganoff
20 min
Asparagus and pea omelette
20 min
Fresh tomato tart
40 Min
Broad bean bruschetta
30 min
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30 min