Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lemon and hazelnut pangrattato
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh lemon thyme, leaves only
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1 garlic clove
- 200 g sourdough bread (day old), torn into pieces (3-4 cm)
- 50 g toasted hazelnuts, skins removed
- 25 g extra virgin olive oil
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
Root vegetables
- 700 g water
- 300 g raw beetroot (approx. 3), scrubbed clean and cut into eighths lengthways
- 400 g Dutch carrots, scrubbed clean and cut into halves lengthways
- 250 g purple carrots, scrubbed clean and cut into quarters lengthways
- 200 g parsnips, scrubbed clean and cut into quarters lengthways
- 200 g turnip, or swede, scrubbed clean and cut into eighths lengthways
- 40 g avocado oil
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1015 kJ / 242 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 12.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 7.5 g
- Sodyum
- 256.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Broccoli salad
10min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2hod. 50min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Mediterranean vegetable bake
50min
Lentil and mint salad
3h 55min
Sweetcorn and black rice salad
1 godz.
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40min
Spinach and feta galette
1h 50min
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min