Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Almond Crusted Salmon
-
4
fresh salmon fillets, skinless (approx. 150 g each)
veya frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 150 g each) - 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g olive oil, plus extra for greasing
- 20 g Dijon mustard
- 15 g honey
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt
- 20 g blanched almonds
- 50 g bread, cut in pieces
- 5 g fresh parsley, cut in pieces, plus extra chopped for garnishing
Asparagus Tagliatelle
- 1200 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g fresh tagliatelle (see tip)
- 250 g green asparagus, cut in pieces (2 cm)
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- ½ lemon, finely grated zest and juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2647 kJ / 633 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 36 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Pork with Spinach Lentils
20min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min
Orzo with Salmon and Spinach
40min