Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Almond Crusted Salmon
-
4
fresh salmon fillets, skinless (approx. 150 g each)
veya frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 150 g each) - 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g olive oil, plus extra for greasing
- 20 g Dijon mustard
- 15 g honey
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt
- 20 g blanched almonds
- 50 g bread, cut in pieces
- 5 g fresh parsley, cut in pieces, plus extra chopped for garnishing
Asparagus Tagliatelle
- 1200 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g fresh tagliatelle (see tip)
- 250 g green asparagus, cut in pieces (2 cm)
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- ½ lemon, finely grated zest and juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2647 kJ / 633 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 36 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Chicken and Spelt Salad
1h 15min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min