Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 70 g spring onions, cut in pieces
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- ½ lemon, finely grated zest only
- 2 garlic cloves
- 9 sun-dried tomatoes
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground white pepper, plus extra to taste
- 220 g couscous
-
4
fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)
veya frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 125 g each) - 500 g water, warm
- 10 g olive oil
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1924 kJ / 460 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Prawn Saganaki
35min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 godz. 30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min