Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 70 g spring onions, cut in pieces
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- ½ lemon, finely grated zest only
- 2 garlic cloves
- 9 sun-dried tomatoes
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground white pepper, plus extra to taste
- 220 g couscous
-
4
fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)
veya frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 125 g each) - 500 g water, warm
- 10 g olive oil
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1924 kJ / 460 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1 Std. 40 Min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min