Uyumlu sürümler
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 g onions, quartered
- 15 g fresh parsley, cut in pieces, plus 3 sprigs leaves only for garnishing
- 25 g olive oil
- 800 g tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)
- 1 tsp sugar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 1000 g boiling water
- 300 g couscous
- ¼ tsp ground cinnamon
- 600 - 700 g fish, skinless, boneless, cut in pieces (5 cm) (e.g. hake, haddock, cod)
- 2 Tbsp flaked almonds, toasted
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2440 kJ / 580 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Karbonhidrat
- 63.5 g
- Yağ
- 15.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollock and Spinach Lasagne
1h
Sardine and Pea Pilaf
40 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Lentil Moussaka
3h 30 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Creamed Cod
45 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min