Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spice Rub
- 2 Tbsp dried onion flakes
- 1 Tbsp dried fennel seeds
- 1 Tbsp dried thyme
- 1 Tbsp dried sage
- 1 Tbsp smoked paprika
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp garlic powder
Salmon and Salsa
- 4 fresh salmon fillets, skin on (approx. 135 g each)
- olive oil, for frying
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded if desired, to taste
- 5 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh coriander leaves
- 480 g ripe tomatoes, quartered
- ½ tsp fine sea salt
- 260 g tinned sweetcorn, drained
- 240 g tinned kidney beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 3 limes, 30 g juice of 1 and 2 cut in wedges
-
1
avocado, large, sliced
veya 2 avocados, small, sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2495 kJ / 599 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 37 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Sodyum
- 550 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min