![Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ecb30235-fc06-4e3a-829a-e0d59a7123cb/Derivates/1c288825-d2bb-4af5-b28f-4c2ba8cb1659.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spice Rub
- 2 Tbsp dried onion flakes
- 1 Tbsp dried fennel seeds
- 1 Tbsp dried thyme
- 1 Tbsp dried sage
- 1 Tbsp smoked paprika
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp garlic powder
Salmon and Salsa
- 4 fresh salmon fillets, skin on (approx. 135 g each)
- olive oil, for frying
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded if desired, to taste
- 5 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh coriander leaves
- 480 g ripe tomatoes, quartered
- ½ tsp fine sea salt
- 260 g tinned sweetcorn, drained
- 240 g tinned kidney beans, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 3 limes, 30 g juice of 1 and 2 cut in wedges
-
1
avocado, large, sliced
veya 2 avocados, small, sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2495 kJ / 599 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 37 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Sodyum
- 550 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Prawn Saganaki
35min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Fish Tacos
45min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Salad with Bacon, Watermelon and Yoghurt Dressing
20min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min