Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- ½ Bund Thymian, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g Geflügelleber, ohne Sehnen, in Stücken
- 40 g roter Portwein
- 40 g Orangensaft
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer aus der Mühle
- 80 g Sahne
- 1 Ei
- 4 Blätter Gelatine, weiß
- 200 g Schwarzer Johannisbeersaft
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 3 - 5 Lorbeerblätter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1697 kJ / 406 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mayonnaise
5min
Vitello Tonnato
48h
Remoulade
10 Min
Putello Tonnato
4h
Geflügellebercreme
5h 30min
Linsentatar mit Räucherforelle
45min
Salsa Verde
10 Min
Thunfischpâté
4 godz. 20 min
Geflügelleber Crème brûleé
13h
Brioche zu Geflügelleber-Mousse
2u. 35min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20min