Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- ½ Bund Thymian, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g Geflügelleber, ohne Sehnen, in Stücken
- 40 g roter Portwein
- 40 g Orangensaft
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer aus der Mühle
- 80 g Sahne
- 1 Ei
- 4 Blätter Gelatine, weiß
- 200 g Schwarzer Johannisbeersaft
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 3 - 5 Lorbeerblätter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1697 kJ / 406 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20 min
Mayonnaise
5 Min
Polenta mit Trüffel und Ei
35min
Vitello Tonnato
48 Std.
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Zabaglione
15min
Forellen-Erbsen-Terrine
7sa 45 dk
Schokoladen-Whiskey-Parfait
9 Std. 30 Min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Zitrus-Aioli
10 min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min