Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- ½ Bund Thymian, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g Geflügelleber, ohne Sehnen, in Stücken
- 40 g roter Portwein
- 40 g Orangensaft
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer aus der Mühle
- 80 g Sahne
- 1 Ei
- 4 Blätter Gelatine, weiß
- 200 g Schwarzer Johannisbeersaft
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 3 - 5 Lorbeerblätter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1697 kJ / 406 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mayonnaise
5 Min
Geflügelleber Crème brûleé
13小时
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 Std. 20 Min
Fischbrühe
30 Min
Brioche zu Geflügelleber-Mousse
2 godz. 35 min
Vitello Tonnato
48h
Thunfischmousse
10 Min
Würzige Aioli mit Sherry
40 Min
Wild-Terrine
1h
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Remoulade
10 Min
Putello Tonnato
4 Std.