Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 EL trockener Wermut
- 1 EL Butter
- 125 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, gewürfelt
- 4 Stängel Dill
- 150 g geräucherter Lachs, gewürfelt
- 75 g Frischkäse
- 1 TL frischer Meerrettich, gerieben
- 1 EL Zitronensaft
- 3 EL Weißweinessig
- 1 EL körniger Senf
- 1 EL Honig, flüssig
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 6 EL Olivenöl
- 300 g Endiviensalat, gewaschen und trocken geschleudert
- 12 Brotchips
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1858 kJ / 442 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 34 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vitello Tonnato
48 godz.
Garnelencocktail
30min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Forellencreme
10 min
Forellenmousse
5min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Kaviar-Frischkäsecreme mit Kresse-Radieschensalat
25min
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50u.
Thunfischmousse
10 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min