Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Grümmelkandis, braun
- 10 Zweige Thymian, davon 5 Zweige abgezupft
- 1 geh. TL Fenchelsaat
- 1 TL Salz
- 100 g Balsamico, dunkel
- 550 g Rotwein, trocken
- 20 Schalotten (ca. 400 g), halbiert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 640 kJ / 152 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vitello Tonnato
48 godz.
Ajvar-Mayonnaise für Artischocken
5 Min
Hirtencreme
1 Std. 15 Min
Remoulade
10 Min
Forellencreme
10 Min
Mojo Amarillo
45min
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1 Std.
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 Min
Grillsauce sweet 'n' hot
1 Std. 20 Min
Rotweinbutter
3h 20 min
Tapenade
5 Min
Safran-Aioli
40min