Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Schalotten, halbiert
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 18 Blättchen Salbei
- 450 g Geflügelleber, in Stücken
- 50 g Weinbrand
- 2 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 10 g Kapern
- 16 Scheiben Ciabatta, geröstet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 515 kJ / 132 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Auberginenpüree
30 Min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1 Std.
Makrelen-Tapenade
10 min
Thunfischmousse
10 min
Geflügellebercreme
5 Std. 30 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Tintenfischsauce
40 Min
Bouillabaisse
1 Std.
Forellencremesuppe
40 Min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Andalusische Fischsuppe
50 min
Putello Tonnato
4h