Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Schalotten, halbiert
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 18 Blättchen Salbei
- 450 g Geflügelleber, in Stücken
- 50 g Weinbrand
- 2 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft
- 10 g Kapern
- 16 Scheiben Ciabatta, geröstet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 515 kJ / 132 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 0.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pintxo Donosti
5 Min
Andalusische Fischsuppe
50min
Riesengarnelen in Cognac
20 Min
Geflügellebercreme
5h 30min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1 Std. 20 Min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1 Std.
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30 Min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 Std.
Makrelen-Tapenade
10 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Tapenade
5 Min
Geflügelleber-Pastete
1 Std. 10 Min