Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Streifen Zitronenschale, Bio (à 1 x 4 cm)
- 1 TL Wacholderbeeren
- 1 TL Pfefferkörner, schwarz
- 1 TL Senfkörner, gelb
- 40 g Meersalz
- 30 g Zucker
- 2 Bund Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 750 g Lachsfilet, frisch, mit Haut
- 3 - 4 EL Pernod
- 750 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 2 Zwiebeln (100 g), halbiert
- 1 TL Salz
- 2 Eier (Kl. M)
- 60 g Butterschmalz
- 100 g Schmand
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2732 kJ / 653 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 37 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30 min
Rindfleisch-Tatar
30 min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24h
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3h 30min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 godz. 30 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1 godz. 50 min
Bouillabaisse
1 godz.
Cassis-Rotwein-Birnen
24h