Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 Scheiben Räucherlachs
- 2 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 40 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele
- 1 Schalotte
- 5 g Butter
- 200 g Milch
- 200 g Sahne
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 4 Portionen
- Kalori
- 4881 kJ / 1166 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 99 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbismousse mit Baconcrumble
1h 45 min
Bärlauch-Zabaglione
10min
Spargel-Scampi-Terrine
10h
Geflügelleber Crème brûleé
13h
Spargeltartelettes mit Lachs
1h
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Bärlauchsuppe mit Lachs
30min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 Std.
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5h
Weiße Schoko-Grießflammeri
4h 45min
Bärlauch-Hollandaise
15min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h