Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 Scheiben Räucherlachs
- 2 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 40 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele
- 1 Schalotte
- 5 g Butter
- 200 g Milch
- 200 g Sahne
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 4 Portionen
- Kalori
- 4881 kJ / 1166 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 99 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4hod.
Gebrannte Eierlikörcreme
1 Std. 15 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Gurkenkaltschale
15 Min
Honigmousse
3 godz. 45 min
Schokoladen-Whiskey-Parfait
9 Std. 30 Min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Wassermelonen- Gazpacho
1 Std. 30 Min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 Min
Paradeisergelee mit Fetacreme und Käsekeks
1h 40 min.
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 godz. 20 min
Bärlauch-Hollandaise
15 Min