Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Honig-Parfait
- 150 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- 20 g Weinbrand
- 50 g Wasser
- 200 g Honig
- 8 Eigelb
- 1000 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
Barolo-Birnen und Fertigstellung
- 500 g Rotwein, Barolo
- 150 g Zucker
- 100 g Johannisbeer-Gelee
- 20 g Speisestärke
- 5 Birnen, mittelgroß (ca. 600 g), geschält, geviertelt, entkernt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2766 kJ / 661 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lebkuchenparfait
8h 15min
Birnen-Walnuss-Terrine
5h 20min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2h 20min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Vitello Tonnato
48j
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1h 20 min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8sa 20 dk
Zabaglione
15min
Schoko-Mokka-Crème-brulée
6 godz. 10 min
Zimtmousse
5h 40min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7 Std.