Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Honig-Parfait
- 150 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- 20 g Weinbrand
- 50 g Wasser
- 200 g Honig
- 8 Eigelb
- 1000 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
Barolo-Birnen und Fertigstellung
- 500 g Rotwein, Barolo
- 150 g Zucker
- 100 g Johannisbeer-Gelee
- 20 g Speisestärke
- 5 Birnen, mittelgroß (ca. 600 g), geschält, geviertelt, entkernt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2766 kJ / 661 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schokoladenmousse
3h 20 min
Vitello Tonnato
48 godz.
Zabaglione
15 Min
Eierlikör-Semifreddo mit Beeren
24h
Zwetschgen-Parfait
8 Std. 40 Min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 Std.
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Parfait mit Pecannuss und Ahornsirup
9 godz.
Limoncello-Creme
5 Std.
Schokoladen-Whiskey-Parfait
9 Std. 30 Min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Mango-Joghurt-Mousse
4u. 40min