Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Honig-Parfait
- 150 g Zucker
- ½ Vanilleschote
- 20 g Weinbrand
- 50 g Wasser
- 200 g Honig
- 8 Eigelb
- 1000 g Sahne
Barolo-Birnen und Fertigstellung
- 500 g Rotwein, Barolo
- 150 g Zucker
- 100 g Johannisbeer-Gelee
- 20 g Speisestärke
- 5 Birnen, mittelgroß (ca. 600 g), geschält, geviertelt, entkernt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2766 kJ / 661 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Limoncello-Creme
5 Std.
Schoko-Mokka-Crème-brulée
6h 10min
Geflügelleber Crème brûleé
13hod.
Crème brûlée
2h 30min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2hod. 45min
Kürbiskernparfait
5h 45 min
Schokoladen-Whiskey-Parfait
9h 30min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min
Cassis-Rotwein-Birnen
24h
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Zabaglione
15 menit