Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Geflügelfond
- 200 g Portwein, rot
- ½ TL Pökelsalz
- 60 g Geflügelleber, geputzt
- 100 g Apfel, in Würfeln (5 mm)
- 1 TL Zucker
- 30 g Schalotten
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Sahne
- 1 EL Cognac
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 Eigelb
- Wasser, heiß, für das Wasserbad
- Rohrzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1335 kJ / 320 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vitello Tonnato
48h
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3h
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Putello Tonnato
4h
Polenta mit Trüffel und Ei
35min
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1 Std. 20 Min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2h
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20min
Thunfischpâté
4h 20min
Petersilienöl
2 godz. 15 min