Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Geflügelfond
- 200 g Portwein, rot
- ½ TL Pökelsalz
- 60 g Geflügelleber, geputzt
- 100 g Apfel, in Würfeln (5 mm)
- 1 TL Zucker
- 30 g Schalotten
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Sahne
- 1 EL Cognac
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 Eigelb
- Wasser, heiß, für das Wasserbad
- Rohrzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1335 kJ / 320 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gebrannte Kokoscreme mit kandiertem Ingwer
2h 45min
Safranmousse
2h 15min
Schokoladetarte | Himbeer | Ginger
6 godz. 20 min
Vitello Tonnato
48h
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Sylter Landei mit gebackener Auster
30min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4 godz. 35 min
Lavendelcreme
5ωρ.
Tempura-Gambas auf Mango-Salat mit Chili-Mayonnaise
30min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1h 30min