Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Geflügelfond
- 200 g Portwein, rot
- ½ TL Pökelsalz
- 60 g Geflügelleber, geputzt
- 100 g Apfel, in Würfeln (5 mm)
- 1 TL Zucker
- 30 g Schalotten
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Sahne
- 1 EL Cognac
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 Eigelb
- Wasser, heiß, für das Wasserbad
- Rohrzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1335 kJ / 320 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garnelensuppe mit Zitronengras
40 Min
Skrei mit Muschelragout
1u. 45min
Wasabi-Eier mit Erbsenstampf
1h
Rindfleisch-Tatar
30 Min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4sa 30 dk
Roastbeef-Schiffchen
6sa
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2óra 20p
Vitello Tonnato
48sa
Graved Lachs
48sa
Forellencremesuppe
40 Min
Bouillabaisse
1h
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min.