Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Eigelb
- 1 Zitrone, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 2 TL Hühnerbrühe (Pulver)
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zucker
- ½ TL Worcester-Sauce
- 100 g Weißwein, trocken
- 60 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 447 kJ / 107 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 Std. 20 Min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1sa
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 Std.
Vitello Tonnato
48h
Zabaglione
15 min
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4h 40min
Thunfischpâté
4 godz. 20 min
Limoncello-Creme
5 Std.
Zabaglione al Prosecco
15 min