Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Eigelb
- 1 Zitrone, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 2 TL Hühnerbrühe (Pulver)
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zucker
- ½ TL Worcester-Sauce
- 100 g Weißwein, trocken
- 60 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 447 kJ / 107 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2u.
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6 godz. 15 min
Rotweinbirnen
3 Std. 20 Min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5h
Tomatendressing | Portwein | Apfel
5 Std. 30 Min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4u.
Putello Tonnato
4u.
Zabaglione
15min