Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Eigelb
- 1 Zitrone, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 2 TL Hühnerbrühe (Pulver)
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Salz
- 1 TL Zucker
- ½ TL Worcester-Sauce
- 100 g Weißwein, trocken
- 60 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 447 kJ / 107 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Vitello Tonnato
48 godz.
Zabaglione
15min
Zabaglione al Prosecco
15min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Sauce Béarnaise
40min
Skrei mit Muschelragout
1 Std. 45 Min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 Std. 20 Min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min